+31 (0)40-243 07 40
info@vereijkenverhuizingen.nl

Nieuws

Het laatste nieuws van Vereijken

Nieuwe website voor Vereijken Verhuizingen, Transport en Opslag

Welkom op de geheel vernieuwde website van Vereijken Verhuizingen, Transport en Opslag!

Al ruim 50 jaar is Vereijken een vertrouwd adres voor al uw verhuizingen en transport in Eindhoven, Brabant, de rest van Nederland, Europa, en de rest van de wereld! Door de jaren heen steeds verder gegroeid door kennis, vakmanschap en kwaliteit. Hoewel we dagelijks op de weg te vinden zijn presenteren we u deze maal met trots onze nieuwe aanwinst op de digitale snelweg!

De nieuwe website van Vereijken is modern, strak vormgegeven en biedt de mogelijkheid om u op de hoogte te houden met het laatste nieuws over Vereijken. Ook onze diensten, klanten en andere leuke weetjes zullen hier gepresenteerd worden!

Uw vertrouwde partner in verhuizingen, transport en opslag in een nieuw modern jasje met de kwaliteit en service die u van ons gewend bent!