+31 (0)40-243 07 40
info@vereijkenverhuizingen.nl

Nieuws

Het laatste nieuws van Vereijken
Vereijken Verhuisbedrijf Eindhoven

Vereijken Verhuizingen

Vereijken Verhuizingen, hét verhuisbedrijf in Eindhoven, Nederland, Europa en de rest van de wereld!

Vereijken heeft inmiddels ruim 50 jaar ervaring met verhuizen. Zowel op de particuliere als de zakelijke markt, staan wij garant voor een goed geregelde verhuizing. Snelheid, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons rekenen op een zorgeloze verhuisdag, die we van tevoren goed met u doornemen. U komt niet voor verrassingen te staan, we nemen uw wensen serieus en u kunt met al uw vragen over de verhuizing bij ons terecht.

Verhuizen in Eindhoven en omgeving

Vereijken is groot geworden in Eindhoven en omgeving. Wij regelen uw verhuizing waarbij snelheid, service en kwaliteit voorop staan. We werken als erkende verhuizer volop in de regio: Helmond, Valkenswaard, Veldhoven, Tilburg, Oirschot en Best. Maar ook in Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Nuenen en Geldrop kunt u ons verhuisteam regelmatig tegenkomen.

Verhuizen binnen Nederland

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor uw verhuizing waar ook in Nederland. Van Groningen tot Maastricht, van Amsterdam tot Apeldoorn. Uw kostbare spullen worden door Vereijken keurig netjes op tijd en afspraak verhuisd zodat u waar ook in Nederland dezelfde dag nog zich thuis kunt voelen in uw nieuwe omgeving.

Verhuizen binnen Europa

Met grote regelmaat verzorgen we verhuizingen binnen Europa. Van Frankrijk tot Duitsland, van Denemarken tot Spanje. Wij staan voor u klaar! Bij een internationale verhuizing komt er een hoop op u af. U heeft het nodige papierwerk te regelen, een huis te zoeken en u gaat kennis maken met een andere cultuur. Dan is het fijn om te weten dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verhuizing.

Bij Vereijken kunt u uw inboedel laten verpakken en verhuizen. We verpakken alles in speciale emigratieverpakking. Het verhuizen gebeurt met grote zorg en wij zorgen er ook voor dat uw inboedel snel en veilig in perfecte staat op de plaats van bestemming komt.

Verhuizen waar ook ter wereld!

Als je naar de andere kant van de wereld verhuist is het goed om te weten dat je kostbare spullen in handen zijn van een bedrijf met ruim 55 jaar internationale verhuiservaring! U heeft al genoeg aan uw hoofd voordat u de grote stap kunt maken,

Bij Vereijken kunt u uw inboedel laten verpakken en verhuizen. We verpakken alles in speciale emigratieverpakking. Het verhuizen gebeurt met grote zorg en wij zorgen er ook voor dat uw inboedel snel en veilig in perfecte staat op de plaats van bestemming komt. Door middel van onze door to door service regelen wij uw gehele intercontinentale verhuizing. Zo valt er bij u een hele last van uw schouders en zorgen we ervoor dat u zich snel thuis voelt.

  • Verpakken
  • Zeevrachten of Luchtvrachten
  • Douaneformaliteiten
  • Full Service van Door To Door

Kunt u (nog) niet al uw inboedel mee verhuizen naar het buitenland? Bij Vereijken Opslag kunt u uw inboedel en andere kostbaarheden veilig achterlaten in onze verwarmde, geconditioneerde en beveiligde opslag

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag een afspraak met u om te vertellen hoe we u van dienst kunnen zien bij een internationale verhuizing.

Als u voor Vereijken kiest hoeft u zich geen zorgen te maken over uw verhuizing!