+31 (0)40-243 07 40
info@vereijkenverhuizingen.nl

Nieuws

Het laatste nieuws van Vereijken
Vereijken 4 nieuwe bakwagens

Vereijken Internationale Transporten en Verhuizingen breidt vloot uit met vier nieuwe DAF FA CF65220 bakwagens.

Vereijken Internationale Transporten en Verhuizingen breidt vloot uit met vier DAF FA CF65.220 bakwagens.

Guido van Stiphout, verkoopleider bij De Burgh Eindhoven, overhandigde de sleutels aan Henk Vereijken, directeur van Vereijken Internationale Transporten en Verhuizingen. Een geautomatiseerde AS Tronie versnellingsbak en een voor- en achterzicht camerasysteem zijn standaard. Voor een zo’n schoon mogelijk milieu zijn de nieuwe DAF’s uitgerust met de ultra schone DAF Euro-5 EEV motor. De opbouw is van Carrosseriefabriek Roefs Middelbeers. De voertuigen worden ingezet voor de dag- en nachtdistributie in voornamelijk de zuidelijke provincies, waar Vereijken een sterke positie heeft.

4 nieuwe DAF bakwagens voor Vereijken Verhuizingen, Transport en Opslag uit EindhovenVereijken Internationale Transporten en Verhuizingen al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Eindhoven

Continu alert zijn en inspelen op de veranderingen in het transport zijn samen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) de peilers waarop de onderneming is gebouwd. AI meer dan 30 jaar verzorgt Vereijken het transport voor Galvano met vijf voertuigen. Ook voor de Technische Unie worden dagelijks transporten uitgevoerd. Met 24 vaste en gemotiveerde medewerkers zorgt Vereijken zonodig voor alle douaneformaliteiten en heeft het een perfect opslag en distributie magazijn, het beschikt hiervoor over een klimaat gecontroleerd magazijn van 2.000 m².

Vereijken heeft zich, dankzij de enorme ervaring in verhuizingen, gespecialiseerd in het vervoer van kwetsbare goederen zoals schakel- en besturingskasten. H. v. Rooijen Verhuizingen is een onderdeel van Vereijken en zorgt samen met A&B Koeriers voor een perfect aangepast transport voor interne of externe verhuizingen, waarbij snelheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Vereijken Internationale Transporten en Verhuizingen, al jarenlang partner met De Burgh Eindhoven

“De samenwerking is meer dan uitstekend”, zegt Henk Vereijken. “Het onderhoud is in goede handen bij de dealer, het meedenken over de juiste voertuig keuze en een goede prijs/kwaliteitsverhouding, gekoppeld aan een prima service, geven ons een vertrouwd gevoel”.