+31 (0)40-243 07 40
info@vereijkenverhuizingen.nl

Nieuws

Het laatste nieuws van Vereijken
Vereijken vervoert maquettes

Vereijken vervoert ook maquettes door Nederland en heel Europa

HSM  is een maquette-atelier met 25 jaar ervaring.

Door de jaren heen hebben ze maquettes van zeer uiteenlopende aard gebouwd. Van huizen schaal 1:50 die geheel uit elkaar kunnen, tot grote geheel  demontabele appartementengebouwen. Van grote woningbouwprojecten op Curaçao schaal 1:200, tot maquettes van beelden voor kunstenaars. Van enorme maquettes voor het miniatuurpark ‘Mini Europe’ te  Brussel op schaal 1:25 tot zeer kleine stedenbouwkundige maquettes schaal 1:1000.

Maquette vervoer is een specialisme

Dat deze maMini Europa: Atomium in Brusselquettes erg gevoelig zijn voor breuk tijdens transport spreekt voor zich. Door het kwetsbare materiaal van de maquettes, is het een specialisme om deze zorgvuldig en met zorg te vervoeren. Daarom zijn we bij Vereijken ook trots dat we al jarenlang met regelmaat transporten verzorgen door Nederland en heel Europa voor H.S.M. Maquettes uit Eindhoven

Neem eens kijkje op de website van H.S.M. Maquettes voor andere projecten die zij gerealiseerd hebben.

Heeft u producten die extra zorg verdienen tijdens het transport? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We leggen u graag uit hoe we uw producten veilig van A naar B kunnen transporteren.