+31 (0)40-243 07 40
info@vereijkenverhuizingen.nl

Nieuws

Het laatste nieuws van Vereijken
Vereijken Transport & Verhuizing B.V. schaft nieuwe DAF CF 320 FA PX-7 aan

Vereijken Transport & Verhuizing B.V. schaft nieuwe DAF CF 320 FA PX-7 aan

Vereijken Transport & Verhuizing B.V. schaft nieuwe DAF CF 320 FA PX-7 aan

Vereijken Transport & Verhuizing B.V. heeft wederom een nieuwe auto aangeschaft. 20 april is deze auto afgeleverd. Het betreft een DAF CF 320 FA PX-7 met een door Carrosseriefabriek Roefs Middelbeers B.V. gefabriceerde gesloten laadbak.

Ook hebben wij een door het RDW gekeurde 3e & 4e zit gemonteerd op het bed. Hierdoor staan er extra zitplaatsen op het kenteken. Bekijk hieronder de foto’s van onze nieuwe aanwinst.

Ruim 55 jaar ervaring

Vereijken heeft inmiddels ruim 55 jaar ervaring met verhuizen. Zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Hierdoor staat Vereijken garant voor een goed geregelde verhuizing. Snelheid, service en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Logistieke oplossingen

Vereijken vervoert bijna alles. Van Internationaal transport tot lokale ritten. Van witgoed, glaswerk of hightechapparatuur. Zelfs complete (kantoor)inventarissen en inboedels enz.

Ze beschikken over de modernste luchtgeveerde vrachtwagens. Deze zijn net als de bestelbussen en aanhangers voorzien zijn van een hydraulische laadklep. Hiermee is gemakkelijk en veilig laden en lossen gegarandeerd.

Ook biedt Vereijken eindeloze mogelijkheden voor bedrijven die ondersteuning kunnen gebruiken bij logistieke problemen. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.