+31 (0)40-243 07 40
info@vereijkenverhuizingen.nl
  • Vereijken Verhuisbedrijf Eindhoven

Familiebedrijf

Vereijken is al ruim 55 jaar een begrip in de verhuis- en transportwereld. Aan de Broekseweg in Eindhoven startte Johan Vereijken in 1960 met een verhuisbedrijf en transportbedrijf, dat 9 jaar later werd voortgezet op de Woenselsestraat. Het wagenpark bestond in die tijd uit een bescheiden aantal vrachtwagens, maar daar is nu, ruim 60 jaar later, verandering in gekomen.

Vereijken wordt inmiddels al 41 jaar geleid door Henk Vereijken die, samen met zijn vrouw Francien, het bedrijf heeft uitgebouwd tot de huidige proporties. Met een pand aan de Raedeckerstraat en een grote loods in Eindhoven-Acht, biedt Vereijken meer dan genoeg ruimte aan hun klanten, die bijvoorbeeld gebruik willen maken van de opslagmogelijkheden. De derde generatie, bestaande uit de drie zonen van Henk en Francien, is ook in zijn geheel werkzaam in het bedrijf. Met recht een familiebedrijf dus!

Een bedrijf dat met deze geschiedenis groot is geworden, ademt betrouwbaarheid, betrokkenheid en service. Jarenlange ervaring en kennis over transport en verhuizen, wordt overgebracht van vader op zoon. Het bieden van service en kwaliteit is ons met de paplepel ingegeven en is bij ons vanzelfsprekend. Wij maken graag kennis met u, om u te laten zien wat we in huis hebben!