+31 (0)40-243 07 40
info@vereijkenverhuizingen.nl
  • Piano verhuizen Eindhoven | Vereijken Verhuisbedrijf, Transport en opslag uit Eindhoven

Pianoverhuizing

Een piano verhuizen is specialistenwerk. Niet alleen omdat een piano zwaar is (gemiddeld 200 kg), maar met name omdat het toonvormend gedeelte van de piano zéér gevoelig is voor schokken. Het gevolg van schokken tijdens het verhuizen kan zijn dat de piano ontstemt raakt maar het kan zelfs zo zijn dat de houtverbindingen losraken.

Een piano is ook zéér gevoelig voor temperatuurverschillen. Daarom moet deze vervoerd worden in een speciale gewatteerde pianohoes en met een lucht geveerde wagen. Een soepele vering is dus zeer belangrijk! Daarom beschikken wij over een modern wagen park dat het voor u mogelijk maakt om uw piano zonder problemen te vervoeren.

U kunt uw piano nog niet direct plaatsen op een ander adres? Denk dan eens aan piano opslag in onze verwarmde en geconditioneerde opslagruimte. Met onze 24 uurs bewaking kan uw piano niet in betere handen zijn.

Dus ook voor uw pianovervoer bent u bij Vereijken aan het goede adres! Voor meer informatie over pianoverhuizing kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord!