Erkende verhuizers

Verhuizen met Erkende Verhuizers

Erkende Verhuizers Eindhoven

Wanneer u gaat verhuizen breekt er een hectische periode aan. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dat is niet nodig als u kiest voor een vakman: vriendelijke en vakkundige verhuisspecialisten die u goed advies geven en u alle zorgen uit handen nemen. Waarbij u kunt vertrouwen op belangrijke garanties en een vakkundig uitgevoerde, zorgeloze verhuizing.

Valt u in de handen van een beunhaas verhuizer, dan blijkt uit ervaring dat er vervelende situaties kunnen ontstaan (uitloop in tijd, schade, geen of onvoldoende schadedekking, extra kosten, discussie, ruzie aan de deur, etc.). Allemaal zaken waar u niet op zit te wachten. Wat onderscheidt een vakman van een beunhaas?

Erkende Verhuizer

Vereijke verhuizingen is aangesloten bij Erkende Verhuizers. Dit zijn verhuisbedrijven die voldoen aan de kwaliteitseisen van branchekeurmerk Erkende Verhuizers op het gebied van kwaliteit, goede consumentenvoorwaarden, veiligheid en milieu. Hierop worden de bedrijven regelmatig onafhankelijk getoetst, ook het toezicht is onafhankelijk.

Bedrijven die niet langer voldoen verliezen hun predicaat. Zo blijft de waarde van het kwaliteitslabel in stand. Alleen Erkende Verhuizers mogen dit predicaat voeren met bijbehorend beschermd woord-/beeldmerk.

Het klantbeoordelingscijfer wordt onafhankelijk gemeten door Klantenvertellen. Ze bieden belangrijke waarborgen: vakbekwaam personeel, een goede verzekering van uw inboedel, toegang tot de onafhankelijke stichting Geschillencommissie, algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn overeengekomen (AVVV/AVBV), naleving van de cao en Arboregels voor verhuizers. En verder belangrijke garanties door (branche) Organisatie voor Erkende Verhuizers: verhuis-, aanbetalings- en nakomingsgarantie.

Contact

Wilt u dat wij zorg dragen voor uw verhuizing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord!

Erkende verhuizers Eindhoven

Inboedelopslag in Eindhoven

Klanten vertellen Vereijken verhuizingen

Vacature verhuizer Vereijken veruizingen