Logistieke dienstverlening

Flexibele oplossingen voor uw Logistieke dienstverlening 

voor uw opslag?

Vereijken is met meer dan 60 jaar ervaring de partner voor een groot aantal bedrijven als het gaat om de perfecte flexibele oplossing voor alle opslagvraagstukken.

Of het nu gaat om 1 unit of om 1000 units, of het gaat om opslag voor 1 dag of voor lange termijn, met het materiaal, de mensen en de mogelijkheden van onze panden, bieden wij altijd een passende oplossing.

Uit uw jasje gegroeid, of juist weer aan het groeien, maar nog niet de mogelijkheid of de wil om uit te breiden? Tijdelijk extra opslagruimte nodig met een degelijk beheer en logistieke kennis? Voor veel ondernemers in deze situatie bieden wij al maatwerk oplossingen.

In de afgelopen 50 jaren hebben wij de markt zien veranderen en zijn uiteraard daar zelf in mee ontwikkeld. Vandaar dat wij ook oprecht kunnen zeggen dat wij u van dienst kunnen zijn bij al uw vraagstukken.

Wat is een logistiek dienstverlener?

U kent het wel. Begonnen met een paar pakketjes en inmiddels staat uw halve (kantoor) pand vol met pakketten, dozen en pallets. Of uw magazijn knapt uit zijn jasje en u bent nog niet toe aan een groter pand. Op een bepaald moment moet u een kosten-baten analyse maken op basis van (extra) mensen, ruimte of transportmiddelen.

Dit is vaak een financieel ingrijpende situatie waarbij de banken tegenwoordig niet thuis zijn. Mocht u in deze situatie zitten en op zoek zijn naar een partner die u kan begeleiden in het gehele traject van uw logistieke dienstverlening. Van ontvangst van de goederen, de opslag, de begeleiding bij of het sorteren van vracht en aanverwante zaken, neem dan zeker contact met ons op.

Wij bieden in alle situaties een passende oplossing. In ons magazijn treft u alle benodigde hulpmiddelen aan. Zoals bijvoorbeeld een heftruck een reachtruck en een laad dock. Hierdoor kunnen wij elke soort transport ontvangen. Tevens beschikt het pand over een zeer goede beveiliging en temperatuurregeling. Daarnaast kunnen wij eventueel ook het transport naar de eindbestemming voor u uit handen nemen. Want zeg nu zelf, waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan!

Transport in het kwadraat

Uiteraard kunt u verwachten van een bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van opslag en transport dat wij u passend van dienst zullen zijn. Wij beschikken over vervoersmiddelen van groot tot klein. We hebben veel ervaring met het transporteren van zaken die breekbaar of anderzijds een specialistische behandeling vragen. Dit zowel nationaal als internationaal. Voor alle klanten voor de opslag en logistieke oplossingen leveren wij derhalve indien gewenst ook passende oplossingen voor het vervoer van hun producten.

Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van logistieke dienstverlening? Neem gerust contact op voor meer informatie over uw specifieke situatie

Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Erkende verhuizers Eindhoven
Inboedelopslag in Eindhoven
Klanten vertellen Vereijken verhuizingen
Vacature verhuizer Vereijken veruizingen