Familiebedrijf | Vereijken Verhuisbedrijf Eindhoven

Familiebedrijf Verhuisbedrijf Vereijken

1e generatie: Johan Vereijken

Vereijken is al ruim 60 jaar een begrip in de verhuis- en transportwereld. Aan de Broekseweg in Eindhoven startte Johan Vereijken in 1960 met een verhuisbedrijf en transportbedrijf, dat 9 jaar later werd voortgezet op de Woenselsestraat. Het wagenpark bestond in die tijd uit een bescheiden aantal vrachtwagens, maar daar is nu, ruim 60 jaar later, verandering in gekomen.

2e generatie: Henk en Francien Vereijken

Vereijken is 41 jaar geleid door Henk Vereijken die, samen met zijn vrouw Francien, het bedrijf heeft uitgebouwd tot de huidige proporties. Met een pand aan de Raedeckerstraat en een grote loods in Eindhoven-Acht, biedt Vereijken meer dan genoeg ruimte aan hun klanten, die bijvoorbeeld gebruik willen maken van de opslagmogelijkheden. De derde generatie, bestaande uit de drie zonen van Henk en Francien, is ook in zijn geheel werkzaam in het bedrijf. Met recht een familiebedrijf dus!

3e generatie: Ton Vereijken samen met Norbert Gooren

Het nieuws, 1 januari 2024, dat Ton Vereijken, een vertegenwoordiger van de derde generatie van het familiebedrijf Vereijken, samen met zijn collega Norbert Gooren het bedrijf heeft overgenomen, markeert een belangrijk moment in de geschiedenis van het bedrijf. Ton Vereijken heeft zijn waarde bewezen binnen het bedrijf, terwijl Norbert Gooren een indrukwekkende achtergrond heeft in de verhuiswereld, vooral met zijn ervaring in het runnen van zijn eigen verhuisbedrijf in Moskou en Sint Petersburg, Rusland.

Norbert Gooren heeft niet alleen ervaring met het bedienen van grote internationale klanten en ambassades, maar ook met complexe aspecten van internationale verhuizingen, zoals douanezaken en inklaringen. Zijn terugkeer naar Nederland, te midden van economische ontwikkelingen, om het familiebedrijf Vereijken verder te ontwikkelen, belooft veel goeds voor de toekomst van het bedrijf.

Met Ton Vereijken zijn bekendheid met het bedrijf en Norbert Gooren’s internationale ervaring, lijkt het erop dat deze samenwerking een solide basis zal leggen voor verdere groei en succes van Vereijken Verhuizingen. Hun gecombineerde expertise en visie zullen naar verwachting nieuwe kansen creëren en het bedrijf positioneren als een toonaangevende speler in de verhuisindustrie.

Jarenlange ervaring en kennis

Een bedrijf dat met deze geschiedenis groot is geworden, ademt betrouwbaarheid, betrokkenheid en service. Jarenlange ervaring en kennis over transport en verhuizen, wordt overgebracht van vader op zoon. Het bieden van service en kwaliteit is ons met de paplepel ingegeven en is bij ons vanzelfsprekend. Wij maken graag kennis met u, om u te laten zien wat we in huis hebben!

Erkende verhuizers Eindhoven

Inboedelopslag in Eindhoven

Klanten vertellen Vereijken verhuizingen

Vacature verhuizer Vereijken veruizingen