Inboedelopslag Eindhoven

Inboedelopslag Eindhoven

Verhuizen

Een verhuizing op zich is al een hele onderneming. Vereijken kan u een hoop zorgen uit handen nemen!

  • Is uw toekomstige huis nog niet beschikbaar?
  • Uw huidige woning snel verkocht?
  • Uw nieuwbouwhuis vertraagd in de oplevering?

Wat de reden ook mag zijn, Vereijken biedt u de mogelijkheid uw inboedel veilig op te slaan. Inboedelopslag bij Vereijken is dé oplossing op maat bij ruimtegebrek. Wij bieden u opslagmogelijkheden voor lange of kortere periodes, naar gelang uw wensen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, in onze opslag van 20.000 kub is zeker plaats voor uw inboedel!

Verblijf in het buitenland

Mocht u voor een bepaalde periode naar het buitenland vertrekken, dan wilt u natuurlijk uw spullen niet bij de eerste de beste stallen. U wilt zeker weten dat uw inboedel veilig is opgeborgen, onder de meest optimale omstandigheden. Dan bent u bij Vereijken aan het juiste adres! Wij bieden u een ruimte die voldoet aan al uw eisen, of het nu voor de opslag van 8, 80 of 800 kub is. Vraagt u ook eens naar de mogelijkheden van een internationale verhuizing, want ook die kan Vereijken geheel voor u verzorgen!

Beveiligde, verwarmde en geconditioneerde opslag

Aan de rand van Eindhoven aan de A2, A58 en de A50 biedt Vereijken u 20.000 kubieke meter inboedelopslag aan. Naast de enorme ruimte aan kubieke meters die voor u beschikbaar is, geven we u de garantie dat uw inboedel 24 uur per dag, 7 dagen in de week, beveiligd wordt. Een veilige gedachte!

Huisraad is gevoelig voor weersinvloeden en Vereijken zorgt voor de perfecte opslagtemperatuur voor uw inboedel. Daarnaast wordt de luchtvochtigheid nauwlettend in de gaten gehouden, zodat uw spullen onder optimale omstandigheden voor u kunnen worden bewaard. Wij garanderen u: uw inboedel wordt in dezelfde staat bij u teruggebracht, als u het bij ons in bewaring hebt gegeven. Vereijken staat ten slotte voor betrouwbaarheid en kwaliteit!

Meer informatie

Wilt u méér informatie over goederenopslag of inboedelopslag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord over de mogelijkheden!

Erkende verhuizers Eindhoven

Inboedelopslag in Eindhoven

Klanten vertellen Vereijken verhuizingen

Vacature verhuizer Vereijken veruizingen