Internationale verhuizing

Internationale verhuizing

Uw internationale verhuizing

Bij een internationale verhuizing komt er een hoop op u af. U heeft het nodige papierwerk te regelen, een huis te zoeken en u gaat kennis maken met een andere cultuur. Dan is het fijn om te weten dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verhuizing.

Door to door service

Bij Vereijken kunt u uw inboedel laten verpakken en verhuizen. We verpakken alles inĀ speciale emigratieverpakking. Het verhuizen gebeurt met grote zorg en wij zorgen er ook voor dat uw inboedel snel en veilig in perfecte staat op de plaats van bestemming komt. Door middel van onze door to door service regelen wij uw gehele intercontinentale verhuizing. Zo valt er bij u een hele last van uw schouders en zorgen we ervoor dat u zich snel thuis voelt.

  • Verpakken
  • Zee- of Luchtvrachten
  • Douaneformaliteiten
  • Full Service van Door To Door

Kunt u (nog) niet al uw inboedel mee verhuizen naar het buitenland? Bij Vereijken Opslag kunt u uw inboedel en andere kostbaarheden veilig achterlaten in onze verwarmde, geconditioneerde en beveiligde opslag

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag een afspraak met u om te vertellen hoe we u van dienst kunnen zien bij een internationale verhuizing.

Als u voor Vereijken kiest hoeft u zich geen zorgen te maken over uw internationale verhuizing.

Erkende verhuizers Eindhoven

Inboedelopslag in Eindhoven

Klanten vertellen Vereijken verhuizingen

Vacature verhuizer Vereijken veruizingen