Verhuizing Eindhoven

Verhuizing Eindhoven

Vereijken Verhuizingen, hét bedrijf voor uw verhuizing in Eindhoven, Nederland, Europa en de rest van de wereld!

Vereijken heeft inmiddels ruim 60 jaar ervaring met verhuizen. Zowel op de particuliere als de zakelijke markt, staan wij garant voor een goed geregelde verhuizing. Snelheid, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

U kunt bij ons rekenen op een zorgeloze verhuisdag, die we van tevoren goed met u doornemen. U komt niet voor verrassingen te staan, we nemen uw wensen serieus en u kunt met al uw vragen over de verhuizing bij ons terecht.

Voorbereiding

Een verhuisdag loopt soepel, als deze goed is voorbereid. Dat begint al met het ontvangen van een duidelijke offerte. U maakt uw wensen kenbaar in een persoonlijk gesprek, wij maken voor u een offerte op maat. Zonder vooraf vastgestelde beperkingen, u krijgt de verhuizing die u wenst!

U bent ruim van tevoren op de hoogte van de planning van uw verhuisdag. U kunt er zelfs voor kiezen uw inboedel door ons te laten inpakken in uw oude, en uitpakken in uw nieuwe pand. Ons goed opgeleide, gemotiveerde en vriendelijke personeel geeft u de garantie dat er zorgvuldig met uw spullen wordt omgegaan.

De grote dag(en)

Op de verhuisdag(en) zelf, staat ons personeel op de afgesproken tijd bij u aan de deur. Mocht het nodig zijn dat er stukken gedemonteerd worden voor vervoer, dan kunnen wij ook dit voor u verzorgen. U kunt dit vooraf kenbaar maken als u in gesprek bent over de offerte.

Natuurlijk kunnen wij de stukken ook voor u monteren op de nieuwe locatie. Bijzondere of breekbare stukken kunnen we voorzien van speciaal verpakkingsmateriaal, zodat alles gegarandeerd in optimale conditie afgeleverd wordt. Ook stukken met speciale afmetingen zijn voor ons geen probleem, we zijn in het bezit van diverse laadbakken, verhuisliften en lucht geveerde vrachtwagens.

Heeft u gekozen voor het complete pakket, waarbij we ook uw spullen uitpakken op de nieuwe locatie? Vereijken verhuizingen regelt het veilig en snel!

Na de verhuizing

Vereijken is een Erkende Verhuizer, daarmee kiest u voor een verhuisbedrijf met kwaliteit. Wij hebben de materialen en ervaring om u met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te verhuizen naar uw nieuwe adres. Of het nu gaat om het verhuizen van een gezin, een school of compleet kantoorpand, Vereijken is uw betrouwbare partner en begeleidt uw verhuizing van A tot Z.

Na uw verhuizing worden de eventuele verhuisdozen bijvoorbeeld opgehaald op een met u overlegd tijdstip. Ook dat hoort bij de service van Vereijken!

Vereijken staat voor:

BETROUWBAARHEID: Op basis van jarenlange expertise.
EFFICIËNTIE: Van het eerste gesprek tot de uitvoering.
KWALITATIEF: Veelvuldig gecertificeerd.
MODERN: Nieuw materieel en huisvesting en comfortabele opslag.
SNEL: Elke minuut telt bij transport!

Contact

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen tijdens een verhuizing? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord!

Erkende verhuizers Eindhoven

Inboedelopslag in Eindhoven

Klanten vertellen Vereijken verhuizingen

Vacature verhuizer Vereijken veruizingen