Internationale transporten | Vereijken Eindhoven

Vereijken heeft inmiddels ruim 60 jaar ervaring met verhuizen. Zowel op de particuliere als de zakelijke markt, staan wij garant voor een goed geregelde verhuizing. Snelheid, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ook vervoeren wij bijna alles. Van Internationaal transport tot lokale ritten. Van witgoed, glaswerk of hightechapparatuur, tot complete (kantoor)inventarissen en inboedels. Wij bieden ook eindeloze mogelijkheden voor bedrijven die ondersteuning kunnen gebruiken bij logistieke problemen.

Vereijken heeft een vacature voor de functie van:

Verhuizer

Functieomschrijving:

Je zult worden ingezet op diverse verhuizingen in Nederland. Een verhuizing is nooit hetzelfde. Vereijken is op zoek naar een enthousiaste verhuizer om de verhuizingen te begeleiden van A tot en met Z. Of het nu gaat om het verhuizen van een gezin,  school of compleet kantoorpand. Wij zijn op zoek naar jou!

Functie eisen:

  • Je dient in het bezit te zijn van minimaal rijbewijs C en of E en code 95
  • Je spreekt goed Nederlands
  • Je bent een aanpakker met een klantgerichte instelling
  • Je staat sterk in je schoenen en bent fysiek sterk
  • Je bent representatief hebt een verzorgd uiterlijk en bent gemotiveerd
  • Je bent collegiaal en flexibel inzetbaar van maandag tot en met vrijdag. Het overgrote deel van de diensten vindt overdag plaats, maar wij kennen ook nachtdiensten

Het betreft een functie voor minimaal 40 uur per week. Gewaardeerd en goed Salaris in overleg conform cao transport en logistiek.

Informatie over de functie:

Stuur je motivatie en cv naar info@vereijkenverhuizingen.nl. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Francien Vereijken of Johan Vereijken, via telefoonnummer 040-2430740.

Voor meer informatie over de organisatie kun je kijken op onze website, www.vereijkenverhuizingen.nl