+31 (0)40-243 07 40
info@vereijkenverhuizingen.nl
[layerslider id="1"]

Verhuisbedrijf Eindhoven en omgeving en naar de rest van Nederland.

Verhuisbedrijf Eindhoven

Inboedelopslag bij Vereijken in Eindhoven
Vereijken is al meer dan 55 jaar een begrip op het gebied van verhuizen in Eindhoven en verre omstreken. Ons werkgebied ligt ongeveer 40 km rond Eindhoven. Zo kunt u ons ook inschakelen voor uw verhuizing van en naar Nuenen, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard en Helmond. Maar ook Tilburg, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Veghel en Uden behoren tot ons werkgebied. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat we voor uw verhuizing kunnen betekenen,

We verhuizen u graag naar uw nieuwe adres in dezelfde stad of dorp. Maar wellicht wilt u naar Groningen verhuizen, ergens in Europa of zelfs naar een ander plekje in de wereld, wij staan voor u klaar!

Zoals u hebt kunnen lezen bij verhuizingen bereiden wij uw verhuizing tot in de puntjes voor zodat op de grote (verhuis)dag alles soepel verloopt. Vanaf het eerste contactmoment totdat u ‘s avonds vanuit uw luie stoel op uw nieuwe adres kunt terugblikken op een soepele verhuizing, wij staan er garant voor!

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor uw verhuizing kunnen betekenen. Wij staan voor persoonlijke service en advies. We staan u graag te woord!