Inpaktips

Inpaktips

Bij Vereijken Verhuizingen begrijpen we hoe belangrijk het is om uw bezittingen veilig en efficiënt te verpakken voor de verhuizing. Hier zijn enkele handige instructies om u te helpen bij het inpakken:

Bestel tijdig uw verhuisdozen

Zorg ervoor dat u voldoende verpakkingsmaterialen heeft, waaronder verhuisdozen, inpakpapier en codeeretiketten. Bestel deze materialen minstens 6 à 8 weken voor uw verhuisdatum. U kunt ze gemakkelijk bestellen via e-mail op info@vereijkenverhuizingen.nl.

Standaard verhuisdoos

De standaard verhuisdoos is perfect voor het inpakken van uw meest gangbare huishoudelijke spullen. Zorg ervoor dat u de doos niet te vol pakt; de deksel moet gemakkelijk sluiten zonder bol te staan. Deze doos is speciaal ontworpen met drie lagen voor ultieme stevigheid, een slim vouwsysteem dat geen tape vereist en extra sterke handvatten. In tegenstelling tot standaard dozen uit bouwmarkten, biedt onze verhuisdoos een ongeëvenaarde duurzaamheid, waardoor uw spullen veilig en beschermd blijven tijdens de verhuizing.

Boekendoos

Speciaal ontworpen voor zware items zoals boeken, lp’s en kleine voorwerpen, is onze boekendoos een essentieel onderdeel van uw verhuisvoorbereiding. Met de stevige constructie van onze boekendozen kunt u erop vertrouwen dat uw kostbare boeken en andere zware spullen veilig worden getransporteerd.

Barreldoos

Onze barreldoos is ideaal voor grote, lichte voorwerpen die niet in standaard verhuisdozen passen. Denk aan dekbedden, kussens, kleine schilderijen en speelgoed. Zorg ervoor dat u de doos niet te vol pakt, zodat de deksel gemakkelijk sluit zonder bol te staan. In tegenstelling tot andere dozen moet de onder- en bovenkant van de barreldoos met tape worden afgesloten. Met zijn ruime formaat en duurzame constructie zorgt onze barreldoos ervoor dat uw lichtere, omvangrijkere items veilig en gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

Garderobedoos

Onze garderobedoos is perfect voor het vervoeren van uw hangende kleding. Met een ingebouwde garderobestang kunnen uw kledingstukken rechtstreeks vanuit uw kast naar de garderobedoos worden overgebracht, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het uitpakken in uw nieuwe huis. Deze dozen zijn groot en kunnen in de weg staan, dus onze verhuizers brengen ze op de dag van de verhuizing mee. Laat ons u helpen om uw garderobe zonder gedoe naar uw nieuwe huis te verplaatsen.

Inpakpapier

Gebruik ons inpakpapier om kwetsbare items te beschermen.

Codeersticker

U ontvangt codeerstickers. Nadat u een verhuisdoos heeft ingepakt, plakt u eenvoudig één codeeretiket bovenop de doos. Hierop kunt u aangeven voor welke locatie of kamer de doos bestemd is, evenals een korte beschrijving van de inhoud voor uw eigen gemak. Onze codeerstickers zijn voorzien van een niet-permanente lijm-laag die geen resten achterlaat na verwijdering. Let op: vermijd het plakken van etiketten op antieke stukken, houtfineer en doeken van schilderijen om mogelijke beschadigingen te voorkomen.

Plakband

Gebruik géén plakband voor standaard verhuis- en boekendozen. Alleen de barreldoos moet aan de onderkant worden afgesloten met tape.

Inpakken van breekbare goederen

Verpak breekbare items zoals borden en schilderijen zorgvuldig in inpakpapier. Plaats borden rechtop in de doos om breuk te voorkomen.

Open dozen

De meeste dozen moeten gesloten zijn, maar kleine kamerplanten en licht speelgoed kunnen in open dozen worden geplaatst.

Onderdelendoos

Verzamel kabels, sleutels en andere kleine items in aparte zakken en bewaar ze samen in een onderdelendoos. Markeer deze doos duidelijk

Verhuisdozen ophalen

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor het ophalen van lege verhuisdozen nadat u bent verhuisd. Dit wordt eenmalig zonder kosten gedaan.

voorkom stress: begin op tijd

Begin minstens 8 weken voor uw verhuizing met het voorbereiden en inpakken van uw spullen. Het uitzoeken van uw inboedel kost vaak meer tijd dan verwacht.

Verhuizing inplannen

Plan uw verhuizing zo vroeg mogelijk, bij voorkeur 8 weken van tevoren (nog eerder is nooit geen probleem), vooral als u tijdens drukke periodes wilt verhuizen.

Extra hulp nodig?

Als u extra hulp nodig heeft bij het inpakken of demonteren van meubels, neem dan tijdig contact met ons op. We helpen u graag.

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing en laat ons u helpen bij een soepele overgang naar uw nieuwe huis!